Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας(ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών και εφεξής αποκαλούμενο Διοργανωτής, προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με Θέμα: «Τηλε-επικοινωνώ»
Στόχος του Διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό εξαιρετικής ποιότητας που τεκμηριώνει τις τηλεπικοινωνίες του χθες και του σήμερα και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο φωτογραφικό αρχείο για τις τηλεπικοινωνίες. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό Το Μουσείο Επιστήμων κ Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών (ΜΕΤ) διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό, με τίτλο «Τηλε-επικοινωνώ». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω των 18, η αίτηση υπογράφεται και από τον κηδεμόνα.
Στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος όσοι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος το επιθυμούν. Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος ομαδικές συμμετοχές.
Η διάρκεια του διαγωνισμού καθορίζεται από την ημέρα προκύρηξης του Διαγωνισμού έως τις 8 Απριλίου 2016.
Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: α) Παίδων -μαθητών Δημοτικού β) Εφήβων – μαθητών Γυμνάσιου, Λυκείου γ) Ενηλίκων (για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και κάθε ενήλικο που επιθυμεί να λάβει μέρος)
Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στην αντίστοιχη κατηγορία του διαγωνισμού με 3 το πολύ φωτογραφίες.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.upatras.gr/el/node/5750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ads Inside Post